Før sidste runde af Porsche Open på Green Eagle ligger Jeff Winther stadig med en chance for en topplacering, efter at han gik i -2 på moving day og samlet ligger i -5 som nr. 7.

Der er fire slag frem til de to førende, Bernd Ritthammer og Robert MacIntyre, som scorede hhv. -2 og +2, så der blev samling forrest. Paul Case ligger som 3 i -8.

Lasse Jensen (billedet/ Getty) leverede 17 pars og en enkelt bogey og ligger som 32 i +1.

Challenge Tour

Mark Haastrup er bedst placerede dansker i Bretagne som nr. 40 i +1, mens Marcvus Helligkilde fortsatte sin rutsjetur fra 2. pladsen, så han nu ligger som 57 i +2. En grim erfaring, som han skal have vendt til noget positivt.

European Senior Teams

For anden dag i træk tabte Danmark på Rungsted GK en nerveflænser, denne gang bronzekampen mod Skotland, hvor det stod 2-2, efter at Danmark bl.a. havde vundet en single på 20. hul. Så blev den afgørende tabt på 22. hul, så skotterne fik bronzen. England vandt finalen 3½-1½ over Irland.

Forrige artikelPå vippen
Næste artikelTvillingerne delt
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.