Artiklen er opdateret og opdateres igen senere i dag

Formiddagsholdet har afsluttet deres første runde af D+D Real Czech Masters og Joachim B. Hansen har fået en helt perfekt start på turneringen. Troede man! Men da scorekortet skulle skrives under viste det sig, at det der lignede en bogeyfri runde i 65 slag, var en runde i 66 slag, der inkluderede en bogey på 9. hul.

Det giver p.t. en delt fjerdeplads i -6, mens stærke Erik van Rooyen fra Sydafrika, som kom Albatros Golf Resort rundt uden blå pletter på scorekortet på formiddagsrunden fører, sammen med norske Kristoffer Reitan og Gavin Green fra Malaysia, som stadig er i gang i Prag.

Jeff Winther lavede fire birdies og blot en enkelt bogey og ligger i -3 på delt 21. plads. Thomas Bjørn (-2), Lasse Jensen (par) og Søren Kjeldsen (par) er er på banen nu. Følg livescoring her.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelMorikawas gennembrud
Næste artikelVærsgo’ her er nøglerne!
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.