Vagliano Trophy er en pige juniormatch mellem Kontinentet og Storbritannien, og den spilles i år 26-27. august på Blairgowrie Golf Club i Skotland.

Flere danskere har i tidens løb været med i denne begivenhed, bl.a. Emily Pedersen. Fem af de seks spillere på kontinentets hold er udtaget. Den sjette følger efter den kommende uges R&A Girls’ Amateur Championship.

De fem udtagne er: Johanna Axelsen, Anna Cañadó, Spanien, Andrea Revuelta, Spanien, Perla Sól Sigurbrandsdóttir, Island og Carla De Troia, Frankrig. En islandsk spiller på det plan er ikke set tit, men Perla vandt for nylig EM for U-16-spillere og er et kæmpe talent.

Johanna Axelsen besatte for nylig tredjepladsen i British Girls’ U-16 efter en fornem sidste runde og har spillet stabilt og stærkt på det seneste.

 

Forrige artikelGolfbladet – August 2022
Næste artikelJeppe Kristian vandt Göteborg Open – Leth Simonsen helt fremme i Finland – fem klarede cuts i Wales
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.