Det gik hastigt frem og tilbage samt op og ned i duellen mellem Patrick Cantlay og Jon Rahm om, hvem der skal vinde Tour Championship på East Lake og den samlede FedEx Cup. Et svimlende antal millioner af den slags, der får en til at synes, at ingen er så meget værd, skal fordeles, og efter fire birdies i træk på for-9 var Patrick Cantlay fire slag foran Jon Rahm, der ellers havde indhentet ham på de første huller. Lykkes det Ragm at vinde, vil han kunne se tilbage på en fantastisk sæson, hvor han har vundet US Open, Tour Championship og den samlede FexEx Cup.

Det lignede en afgørelse, men så sørgede Cantlay selv for spænding med bogeys på 11,14 og 16, så stillingen i toppen før sidste runde, som man kan se på golf-tv, mens man zapper frem og tilbage med Solheim Cup, er:

1. Patrick Cantlay -20. 2. Jon Rahm -18. 3. Justin Thomas -15. 4. Kevin Na -13. 5. Abraham Ancer, Mexico og Billy Horschell -10. 7. Bryson DeChambeau og Viktor Hovland, Norge -9.

Gettys billede viser Rahm i et af de øjeblikke, hvor han hadede sit seneste slag.

Forrige artikelGrotesk drama koster Nanna point!
Næste artikelTvilling følger tvilling: Nicolai Højgaard vandt Italian Open efter nervøs slutrunde
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.