Søren Kjeldsen (billedet/ Getty) rykkede på anden dag af Volvo Car Scandinavian Mixed frem som nr. 5 i -7. Niklas Nørgaard lå på et tidspunkt i +4 for dagen, men så fandt han tilbage til første dags spil og sluttede i +1. Han er dermed nr. 7 i -6. I spidsen er englænderen Dale Whitnell stukket af i -17, seks slag foran Yannik Paul, Tyskland.

John Axelsen er nr. 21 i -4, mens cuttet ikke blev klaret af Nicole Broch Estrup og Marcus Helligkilde +5 og Amalie Leth-Nissen +6.

I Andalucia Challenge de Cadiz fører Sam Hutsby og Jordan Zunic i -14. Hamish Brown og Frederik Birkelund fulgtes fra nr. 21 til nr. 10 i -8. Nicolai Kristensen er  nr. 34 i -5 og Benjamin Poke nr. 54 i -3. Sebastian Friedrichsen par, Victor Bjørløw +2 og Jeppe Kristian +6 får ikke weekenden med.

LET ACCESS Tour ligger Sofie Kibsgaard nr. 1 på Order of Merit, og den placering slås hun for at bevare i Mautauban Ladies Open, hvor hun i -4 er et enkelt slag efter den førende Emily Price. Fie Olsen, Cecilie Finne-Ipsen og Cecilie Leth-Nissen deler 30. pladsen  i +1, mens Puk Lyng Thomsen er nr. 76 i +5

I EM Midage faldt Nikolaj Hemmergaard tilbage som nr. 8 i -2 efter anden runde i +2.

I USA er man ikke færdig med anden runde i RBC Canadian Open, men Nicolai Højgaard i +3 klarer med sikkerhed ikke cuttet. Nanna Koerstz Madsen er kommet godt fra start i Shoprite Classic, der kun har tre runder, med en runde i -4, der synes at skulle placere hende omkring nr. 10. Emily Pedersen ligger med tre huller igen som nr. 33 i -1.

Forrige artikelTilfældigt møde
Næste artikelKongernes Jelling
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.