Med en sidste runde i -3 sejrede Frederik Kjettrup (billedet/ Getty) i ATB Classic for anden uge i træk på PGA Tour Americas i -16, tre slag foran John Keefer, USA og Tommy Cocha, Argentina.

Han har kun spillet de to turneringer, og ganske vist har andre vundet deres to første turneringer, men det er første gang, det sker for en spiller, der kommer frisk fra college og har fået adgang via the PGA University List.

I Rocket Mortgage Classic i Detroit gik Nicolai Højgaard sidste runde i +3, først og fremmest fordi han måtte notere sig for en snemand, otter, under vejs. Han sluttede som nr. 66 i -4.

Der var stor dramatik om sejren. Akshay Bhatia og Min Woo Lee fik begge bogey på 18, så det ikke blev nødvendigt med det omspil, som det tegnede til. I stedet vandt Cam Davis, Australien i -18 foran Bhatia, Min Woo Lee, Davis Thompson og Aaron Rai -17.

Forrige artikelBroch Estrup – Koerstz Madsen nr. 3 i Dow Championship
Næste artikelTirsdagsanekdoten om DIAC, der spilles fra i dag
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.