Bogeyfri og med birdies på 16 og 17 var amerikaneren Ben Kohles i spidsen med to slag foran canadieren Taylor Pendrith.

Hul 18 er par-5 og en oplagt birdiemulighed, som Pendrith udnyttede. Kohles på godt 10 m fra hullet, men i rough med en bunker imellem efter sit andet slag. Med dårlige slag lykkedes det ham at bruge fire slag herfra; blandt dem et ikke alt for langt putt, der kunne have givet omspil. Det var ikke til at holde ud at se på. Til gengæld var få øjne tørre, hvis de fulgte Pendriths familie i de afsluttende øjeblikke og så ham fejre sit trofæ med hustruen Meg og Sønnen Hayes (billedet/ Getty).

I dagens løb havde Jake Knapp ikke kunnet følge med i toppen, mens til gengæld Alex Norén gjorde det godt og endte som nr. 3 i denne slutstilling: 1. Taylor Pendrith -23. 2. Ben Kohles -22. 3. Alex Norén -21, 4. S. H. Kim, Aaron Rai, Byeong Hun An og Matt Wallace -20. 8. Jake Knapp -19.

Den 16-årige Kris Kim blev nr. 65 i -6.

I denne uge gælder det Wells Fargo Championship på den skønne bane Quail Hollow.

Barbados Legends på den europæiske Senior Tour blev vundet af Peter Baker, England i omspil med Scott Hend, Australien, efter at de var sluttet i -10. Steen Tinning blev nr. 35 i +5 efter en god sidste runde.

Thomas Bjørn blev nr. 74  i +9 i Inspirity Invitational i Texas. Scott Dunlap sejrede i -9 foran Joe Durant og Stuart Appleby -8. Bernhard Langer, der er tilbage efter sin sprængte achillesscene, blev nr. 31 i -1, så genoptræningen går planmæssigt.

Forrige artikelDM to generationer
Næste artikelEndnu en kæmpe er faldet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.