Lee Westwood lod sig ikke ryste af, at flere af konkurrenterne til sejren i Abu Dhabi HSBC Championship satte et hårdt tempo i slutrunden. Især Tommy Fleetwood, der gik for-9 i -6, og Matthew Fitzpatrick, der gik i -4.

Westwood fik selv fire birdies på for-9, så han bevarede sin føring, og da Fleetwoods udfordring sluttede i -17, og det samme skete for Victor Perez og Fitzpatrick, skulle Westwood trods en bogey på 16 bare have par på sidste hul for at vinde – og det klarede han såmænd med en birdie, så han sluttede to slag foran: 1. Lee Westwood -19. 2. Perez, Fleetwood og Fitzpatrick -17. 5. Louis Oosthuizen -15.

Danskerne sluttede blegt af. Søren Kjeldsen havde i samtlige tre foregående runder fået birdie på 10 og 18. Nu fik han bogey på begge, og runden gik i +1. Facit nr. 51 i -5. Jeff Winther blev nr. 59 i -3, mens Thomas Bjørn for anden dag i træk sluttede birdie-birdie, men det var kun nok til par for dagen og -1 i alt som nr. 65.

I den kommende uge går det løs i King Abdullah Economic City i Saudi Arabien, hvor feltet toppes af fire spillere fra Verdensranglistens top-11: Books Keopka. Dustin Johnson, Patrick Reed og Tony Finau.

Mængder af andre topspillere stiller til start, og det gør også Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, J B Hansen, Jeff Winther og Søren Kjeldsen.