Emily Kristine Pedersen og Linette Holmslykke spiller begge med i VP Bank Ladies Swiss Open i Zug, og de kom begge rundt i 1 under par, 71, i første runde i dag.

Især Emily fik som den førende på Race to Costa del Sol masser af tv-tid i GOLFTV’s livesending, hvor man kunne ærgre sig over den ene hulkant efter den anden til Smørum-pigen, der fik en tidlig dobbeltbogey, men siden havde talrige chancer for at komme adskillige under par. Trods et hav af putts, der ikke ville falde i, fik Emily alligevel lavet fire birdies på bag9, og det var en dybt frustreret Emily, der treputtede 18. hul for en 71’er. Det rækker p.t. til Top20 placering, men der er stadig en del spillere på banen.

Linette Holmslykke spillede en stabil runde, men måtte også notere sig en bogey på 18. og ligger side om side med Emily.

Hjemmefavoritten Kim Metraux og finske Sanna Nuutinen deler føringen i -6. Nuutinen lavede ikke færre end syv birdies på bag9.

Følg livescoring her.

Foto: Jesper Vinzents

Forrige artikelEM for hold indledt. Begge danske hold i Flight A
Næste artikelDe danske damer i semifinalen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.