Der skete mærkværdige ting på moving day i de to turneringer, der i aften afsluttes i Nordamerika.

I RBC Canadian Open gik Ryan Fox, New Zealand forrygende fra start og førte en overgang i -14 med fire slag til skotten Robert MacIntyre (billedet/ Getty). Så vendte tingene totalt. Fox fik fire bogeys, mens MacIntyre på 14-17 fik tre birdies og en eagle, så stillingen i toppen nu er: 1. MacIntyre -14. 2. Fox, Ben Griffin, USA og Hughes MacKenzie, Canada -10.

Det var en halvskidt dansk dag. Såvel Thorbjørn Olesen som Nicolai Højgaard gik i +2 og rykkede tilbage til hhv. nr. 36 i -2 og 49 i -1.

I US Women’s Open er der stadig kun fem spillere under par, men der ligger ingen mellem -2 og +1. De fem i toppen er 1. Minjee Lee, Australien, Andrea Lee, USA og Wichanee Meechai, Thailand -5. 4. Shibuno, Hinako, Japan -3 og Yuka Saso, Japan -2.

Ëmily Pedersen gik en ærgerlig runde. Hun lå i -2 efter 13 huller, men fik så fire bogeys på vej ind. I +2 for dagen og +10 i alt rykkede hun dog fem pladser fremad til nr. 53. I betragtning af, at hun var delt nr. 59-75 før runden, er det ikke så skidt endda.

Forrige artikelNiklas Nørgaard og Nicole Broch Estrup spiller for sejr søndag
Næste artikelNiklas Nørgaard nr. 4 – Nicole Broch Estrup nr. 3
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.