Augusta National har allerede lagt feltet til Masters 2020 fast. Det bliver på 96 spillere, og der vil ikke ske ændringer i de 96, der netop nu er kvalificeret.

At man vil spille med et stærkt reduceret felt skyldes, at der er meget færre lyse timer 12-15. november, som turneringen er udskudt til. Solen går ned allerede kl. 17.25 lokal tid, og ikke mindst, hvis der bliver regnafbrydelser, vil man få brug for hvert eneste minut.

De sidste fire spillere, der kom ind i feltet, gjorde det i kraft af deres aktuelle placeringer på Verdensranglistens top-50, og det var Collin Morikawa, Scottie Scheffler, Christiaan Bezuidenhout og Graeme McDowell. Et flot come-back for McDowell og en stor overraskelse, når det gælder Bezuidenhout (billedet).

Det vil ikke gøre nogen forskel, om det lykkes nogen at vinde en anden udsat major før november, og de ikke er blandt de 96. Feltet ligger klippefast.

DEL
Forrige artikelPrincipperne er vigtige!
Næste artikelImmelmann bliver yngste Presidents Cup-kaptajn nogensinde
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.