Når man kommer rundt til store og små golfbaner i Norge, bliver man klar over forskellige ting:

Hvis man vil spille golf, skal man nok få lavet en golfbane uanset de økonomiske midler og landskabsmæssige umuligheder.

Hvis man ikke har råd til at have en golfbane, bliver der bare ikke betaling til nogen som helst, og så trives den alligevel og får en forbløffende kvalitet.

Der findes formentlig ikke baner i Norge, der ikke får en til at tabe vejret over naturskønhed, hvad enten de ligger på de yderste skær eller på fjældet. Det sidste sted er man bare nødt til at skabe en særlig græstype, som kan overleve næsten 1000 m oppe,

Opfindsomheden er stor, når an skal finde ekstra måder at tjene penge på, og man oplever mange uventede ting under vejs. Se blot på det ledsagende billede, hvordan der stod en glamping-iglo på søbredden ved Stiklestad. Der er meget, men dog ikke toilet, og man KAN trække gardinerne for – fra gulvet og opad.

Mindetavle for Babe Zaharias Didriksson i Kristiansund GK

Denne mindetavle hænger i den lille 9 hullers klub i Kristiansund, hvorfra verdens måske mest dominerende kvindelige spiller gennem tiderne, Babe Zaharias, stammer.