Vindstød op til 40 mph og korte, men heftige byger, gjorde forholdene usædvanligt vanskelige for spillerne på 1. runde af Sony Open in Hawaii.

Bedst til at håndtere vejrets luner var den 22-årige Collin Morikawa, der gik en bogeyfri formiddagsrunde i 65 slag, 5 under par, og selvom forholdene blev en smule lettere i løbet af eftermiddagen, var ingen i stand til at indhente ham.

Både Tim Wilkinson og Sam Ryder gjorde det godt, og var oppe og snuse i -4, men faldt tilbage da vindstødene både vanskeliggjorde de lange slag og selv korte putts.

Sidste år blev turneringen ført i 61 efter 1. runde, og 75 spillere var under par. I går var blot 30 i stand til at bryde par.

Fire spillere deler andenpladsen i -3, Australian Open-vinderen Matt Jones, Ted Potter Jr., Ryan Palmer og Sam Ryder, der lige nåede i klubhuset med en birdie inden mørket sænkede sig så meget, at spillet måtte afbrydes.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelRasmus og Jeff bedst på god dansk dag
Næste artikelGolfbanearkitekten Pete Dye død, 94 år
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.