Danskerens 66’er var dagens bedste runde og fra en delt 9.plads er hun blot fire slag fra toppen i US Women’s Open.

Egentlig syntes Nanna Koerstz Madsen ikke at hun havde spillet bedre end de første to dage, men lørdag faldt puttene i og det gør en forskel. Danskeren lavede fem birdies og en eagle, kom rundt i 66 slag, hvilket sammen med den nu førende kineser Yu Liu, var dagens bedste runde i verdens største turnering for kvinder.

Vildt imponerende, og selvom der er en risiko for at jinxse Smørum-pigen, så er der altså ’kun’ fire slag til førstepladsen; fire slag på en lang og svær US Open-bane er ingenting. Nanna slår ud i 5. sidste bold søndag aften i selskab med den australske verdensstjerne Minjee Lee, og mon ikke der bliver sat et angreb ind fra dem begge?

Yu Liu og Celine Boutier fører i -7, Jaye Marie Green, Lexi Thompson og Mamiko Higa deler 3.-pladsen i -6, derefter følger Jeongeun Lee6, Gaby Lopez og Jessica Korda. Se med på Viasat Golf/Viasat i aften og lad os krydse fingre for et dansk topresultat.

Foto: Getty Images

Forrige artikelAlle danskere færdige i Belgien
Næste artikelCappelen fortsat nr. 2 og Nørgaard Møller slutter som 2
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.