Nanna Koerstz Madsen vandt sin anden match i Bank of Hope Matchplay på LPGA Tour i Las Vegas, og dermed lever håbet fortsat for den enlige dansker i feltet. I hendes gruppe tabte storfavoritten Lilia Vu nemlig med to huller til Albane Valenzuela.

Nanna vandt 3&2 over Lauren Hartlage i en match, der var helt lige midtvejs, men hvor danskeren så trak fra på bag9. Valenzuela, som slog Nanna onsdag, havde overhånden på hele runden mod Vu, med kunne først på 18. hul sikre sig sejren. Nanna skal vinde over Vu fredag, mens Hartlage, som har udspillet sin rolle, skal overraske mod Valenzuele, for at danskeren har en chance for at snige sig vide blandt de sidste 16.

Flere af europæerne gjorde det også godt torsdag, hvilket tegner godt forud for sensommerens Solheim Cup.

Foto: Getty Images

Forrige artikelMedie: København afviser DP World Tour
Næste artikelKalundborg spilles i naturskønt område
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.