Nicolai Højgaard (billedet/ Getty) var blandt de sidste, der kom på banen i anden runde af Valero Texas Open, som var stærkt forsinket pga. tåge under første runde. Han nåede 12 huller, før mørket standsede spillet, og hele tiden balancerede han omkring cutgrænsen.

En bogey på fjerde hul sendte han under den, men en birdie på femte bragte ham på den rigtige side. Så flyttede cuttet til -1, og dertil nåede Højgaard på 12. hul. Nu skal han op og holde sig dér gennem de sidste seks huller for at få weekenden med.

Patrick Rodgers fører i -11 foran Roberto Diaz -8, mens Corey Connors har mulighed for at indhente Rodgers, da han har otte huller tilbage.

I DIO Implant LA Open formåede ingen af de to danske deltagere at trække sig over cutgrænsen i anden runde. Nanna Koerstz Madsen blev nr. 102 i +5 (+3 fredag) og Emily Pedersen nr. 122 i +7 (+4). Der er asiatisk dominans i toppen: 1. Ryoning Yin, Kina og Hyo Joo Kim, Sydkorea, begge -10.

Afslutningen på The Challenge i Bangalore, Indien blev ikke helt, hvad Jeppe Kristian havde drømt om. Han gik i +2 og faldt tilbage som nr. 28 i -10, mens Lucas Bjerregaard sluttede som nr. 61 i par. Franskmanden Ugo Coussand vandt i -18.

I de kvindelige amatørers gæste optræden på Augusta National fører storfavoritten Roas Zhang i -13 foran svenskeren Andrea Lignell -8, når de spiller på Mastersbanen i sidste runde efter en dag til at træne.

Den titelforsvarende Anna Davis klarede ikke at komme tilbage efter en quintuple bogey 9 på sit allerførste hul på første dag, men hun manglede til slut kun to slag i at klare cuttet.

Forrige artikelSe video: Verdens bedste kvindelige amatør
Næste artikelNicolai klarede cuttet sikkert
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.