Nicolai Højgaard gik en ny nydelig runde i ISPS Handa Championship i Melbourne. Det så ikke så godt ud under vejs, da han lå i +2 for de første 12 huller, men på de resterende leverede han tre birdies, og dermed ligger han delt nr. 7 i -5 før sidste runde. Tvillingebror Rasmus spillede sig 21 placeringer frem med en 68er, -4, der bragte ham frem i par som nr. 38.

I spidsen finder vi Adam Scott -11 og Adrian Meronk -10, hvorefter der er tre slag til de følgende.

I Investec South African Open Championship fører Thriston Lawrence i -13. Christoffer Brings (Billedet/ Getty) -5 rakte, da anden runde blev færdigspillet, til en smuk placering som nr. 22, og Martin Leth Simonsen kom med en runde i -4 langt fra cutgrænsen som nr. 45 i -3.

Slutfacit for de øvrige danskere blev: 144 Joachim B. Hansen +7. 148. John Axelsen +9. Oliver Hundebøll trak sig før anden runde.

Forrige artikelNicolai Højgaard og Christoffer Bring gør det fint
Næste artikelLeth Simonsen nr. 5 før sidste runde
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.