At Thisted Forsikring Championship på Aalborg GKs smukke anlæg sluttede med dansk sejr, lå i luften, men det var en lille overraskelse, at en runde i par var nok for Nicolai Nøhr Madsen, Hillerød (billedet/ Mette Novrup) til at slutte på en førsteplads, han i -7 delte med Jeppe Kristian, Asserbo.

Omspillet om sejren varede to huller. Det første blev delt i par, men derefter slog Kristian sit drive i åen, og dermed blev endnu en par nok for Nøhr. Han fik dermed trøst for en sæson, der indtil videre har omfattet en række missede cuts og to placeringer uden for top-20. Vi må ønske for ham, at dette er et vendepunkt.

Tre af de fem spillere, der sluttede på delt tredjeplads i -5, var danske: Marcus Garfield Hansen, Fredensborg, Sebastian Friedrichsen, The Scandinavien og amatøren på hjemmebane, Hamish Brown.

Stillingen i toppen af Road to Europe er nu: 1. Simon Forsström, Sverige. 2. Sebastian Friedrichsen. 3. Jeppe Kristian. 4. John Axelsen. 5. Nicolai Tinning. Herefter er der et hul i point’ene, men Hamish Brown er nr. 7, Christoffer Bring nr. 8 og Thor August Høst nr. 10.

Næste turnering på ECCO Tour er Thomas Bjørn Samsø Classic – by Samsø Festival fra 8-10. juni, og hovedattraktionen må kunne få folk til at tage ferie i næste uge på Samsø, for Thomas Bjørn skal spille sin første turnering på ECCO Tour.