For et par uger siden sluttede Nicole Broch Estrup lige udenfor Top100 på LPGA Tours rangliste, og det gav hende automatisk en plads i LPGA Tour Q-school Final Stage, der spilles fra i morgen og seks dage frem i Mobile, Alabama.

104 spillere stiller op, og de 45 bedste sikrer sig en spillekategori på LPGA Tour i 2024. Hvilket jo faktisk er ganske gode odds.

Nicole er feltets eneste dansker, men der er en anden lillebitte dansk vinkel. Kaitlyn Papp Budde er en ung, amerikansk professionel fra Texas, og den danske vinkel er at hendes svigerfar er den dansk-amerikanske tidligere tourpro, René Budde. Ok, den er langt ude, men alligevel.

I feltet er der en hel del velkendte og gode navne, bedste kendt måske den tidligere Solheim Cup-spiller, Christina Kim, og den nykårede vinder af LET’s rangliste, Trichat Cheenglab, Pauline Roussin, Dikshi Dagar og Mina Harigae.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med Walter-vitser
Næste artikelGenvalg til Luke Donald
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.