I Volvo Car Scandinavian Mixed er der mange om buddet i toppen efter første runde. De fire, der deler føringen i -7, er Craig Howie, Skotland, Matthieu Pavon, Frankrig, Santiago Tarrio, Spanien og Caroline Malgrati, Italien. Der er ligeledes fire på delt femteplads: Liz Yoiung, England, Linn Grant, Sverige, Kristoffer Broberg, Sverige og Jazz Janawattananond, Thailand – 6, hvorefter Niklas Nørgaard Møller (billedet/ Jesper Vinzents) følger som nr. 9, efter at hans birdieputt på 18 havde fejlet med få centimeter.

Henrik Stenson, den ene vært, ligger i -2, mens den anden, Annika Sörenstam, først fik fem bogeys, derefter fem birdies, men så slog hun i en kanal og ligger i +2. Smilla Sønderby er nr. 131 i +3 og Nicole Broch Estrup nr. 146 i +5.

I Emporda Classic i Spanien var Nicolai Kristensen som nat og dag. Først spillede han hul 10-18 i +5, men derefter gik han 1-9 i -6, afsluttende med tre birdies. Halløj!

Han er næstbedst placerede danske spiller. Peter Launer bæk er nr. 17 i -2, Kristensen nr. 29 i -1, mens Oliver Hundebøll og Martin Leth Smith skal ud og spille godt for at klare cuttet, da de deler placeringen som nr. 85 i +2.

Matthias Gladbjerg fra Breinholtgaard boltrede sig i Thomas Bjørn Classic by Samsø Festival på ECCO Tour. John Axelsen, Smørum lignede ellers en sikker nr. 1, efter at han var startet tidligt og gik et slag bedre end første dag, så han kom til -13. Om eftermiddagen gik Gladbjerg imidlertid i -10 og lagde sig i spidsen i -14.

Også Malthe Tandrup Laustsen, Aalborg imponerede, da han med en runde i -7 er klart bedste amatør i -11, delt med svenskeren Niclas Weil. Thomas Bjørn, Himmerland gik i -7 og deler femtepladsen med Sebastian Friedrichsen. The Scandinavien og svenskeren  Benjamin Hjort i -9.

I sidste runde slås der ud i trebolde fra såvel 1 som 10. De første kl. 7. mens Laustsen, Axelsen og Gladbjerg slår ud fra hul 1 kl. 7.50