Kristian Krogh Johannessen fra Norge (billedet/Getty) spillede sig i Open de España med fire birdies på de sidste seks huller i spidsen i -8, to slag foran spanske Adri Arnaus.

Danskerne holder sig beskedent tilbage, men Joachim B. Hansen ligger trods en start med to bogeys på de første tre huller som nr. 30 i -2 og udtalte til Viasat Golf, at han følte sig velspillende.

Jeff Winther ligger som 42 i -1, Lasse Jensen og Nicolai Højgaard delt 67 i par, mens Nicolai Tinning er nr. 85 i +1.

Højgaard lå i +1 med tre huller tilbage, men chippede så i hul på 16 for en eagle.

Challenge Tour

I Kaika Aïchia Challenge Tour ligger der til gengæld fire danskere i top 12. Trods en bogey-bogey-afslutning er Martin Leth Simonsen nr. 7 i -4, delt med bl.a. Peter Launer Bæk, fire slag efter den førende Robin Dawson.

Oliver Hundebøll og Rasmus Højgaard er i -3 delt nr. 12, mens Marcus Helligkilde er nr. 26 i -2, Martin Ovesen og Benjamin Poke nr. 59 i +2, Jeppe Huldahl og Mark Haastrup nr. 78 i +2.

Bogogno

Oliver Suhr klarede cuttet efter tre runder på Q-schools stage 1, men der skal præsteres noget ekstraordinært på sidste dag for at komme videre. Han ligger som 40 i -2, mens der før runden skal -7 til at ligge på kvalificerende placering.

 

 

Forrige artikelGolfspiller på og i knæ efter at have fået tre års karantæne
Næste artikelBløde udlæg i USA
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.