Vi er ved at være vant til, at Smørum fostrer nye talenter, der vinder nye titler. Efter DM i hulspil, der fik en fin afvikling i Herning, sidder Smørum på begge danske mesterskaber i hulspil foruden begge danske holdmesterskaber.

Der var ventet en meget tæt match mellem Daniel Toft (billedet herover/ Jesper Vinzents) og Asserbospilleren August H. Sidal Svendsen, men Toft satte sig hurtigt på guldmatchen og vandt til slut 4&3. Så var der mere spænding i bronzematchen, som først blev afgjort på 19. hul til fordel for Max Bendixen, Søllerød mod Christoffer Leuenhagen, Esbjerg.

Hos damerne gik det næsten tilsvarende. Christina Jacobsen (billedet/ Jesper Vinzents) gik i spidsen mod Emilie Clausen, Næstved, og holdt føringen til mål. Cifrene blev 5&3.

Der blev ikke spillet nogen bronzematch, da Viola Kruse trak sig med en øm ryg, så bronzen gik til Ida Petersen, Smørum.

I Blot Open de Bretagne på Challenge Tour spillede Jeppe Kristian sig i sidste runde ind i top-10 som nr. 10 i -7. Peter Launer Bæk blev nr. 51 i -1. John Parry, England sejrede efter omspil med svenskeren Per Längfors, efter at begge var sluttet i -16.

Forrige artikelFinalerne i DM hulspil er i gang
Næste artikelRasmus Højgaard på delt fjerdeplads – et slag fra omspillet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.