PRESSEMEDDELELSE: Qvortrup Media præsenterer ny podcast – GOLF Showet – med Andreas Hartø og Søren Amstrup.

På tirsdag den 25. januar 2022 lancerer Qvortrup Media sin fjerde podcast. I kølvandet på NFL Showet, Borgen Unplugged og PL Showet (om Premier League) følger nu GOLF Showet.
GOLF Showet er en ugentlig podcast, der udkommer tirsdag morgen ca. 40-45 gange om året.
Vært er Søren Amstrup, 45, der i en årrække har skrevet artikler, reportager og portrætter for Golfavisen og Golfmagasinet. Søren er selv medlem i Lyngbygaard Golf og spiller omkring handicap 17.
Fast medvært og ekspert er Andreas Hartø, 33, tidligere Challenge Tour og Europa Tour spiller og nuværende ekspertkommentator hos Discovery, Eurosport og Golf TV.
GOLF Showet vil fokusere på hvordan det går de mange professionelle danskere på diverse tours ude i verden men også på de historier, der ellers fylder i golfsporten.
”Der sker utroligt meget i golfsporten lige nu”, siger Søren Amstrup. ”Højgaard-tvillingerne, tre danske kvinder på den bedste tour i verden, snakken om nye tours og ligaer, længde-debatten, øgede pengepræmier hos kvinderne og en dansk Challenge Tour vinder i Marcus Helligkilde. Det er blot nogle af de spændende ting, der sker i golfsporten lige nu, og det glæder vi os meget til at dykke ned i.”
Andreas Hartø tilføjer: ”Der findes ikke en nyhedsdrevet dansk golf-podcast, så det hul vil vi gerne prøve at udfylde med en seriøs tone, reportager og diskussioner, men der skal også være plads til sjov og spas, så der vil også være konkurrencer og quizzer, så lytterne kan interagere med os. Det glæder jeg mig rigtig meget til.”

GOLF Showet bringes i samarbejde med Golf Experten, Danmarks førende golfbutikker og webshop og med The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow. Begge partnere sætter præmier på højkant i hver udsendelse, der udkommer tirsdage fra morgenstunden.
GOLF Showet kan afspilles og downloades fra alle kendte podcastplatforme inkl. Apple Podcast, Spotify, Soundcloud og Podimo. Første udsendelse ligger klar tirsdag den 25. januar.