Så har Thorbjørn Olesen igen spillet sig frem i forreste række. På moving day gik han i Hero Indian Open bogeyfri i -6 og rykkede frem som nr. 4 i -5. Antallet af spillere, der er kommet rundt bogeyfrit er ikke stort på den udfordrende bane i New Delhi.

Der er dog et stykke frem til sejren, for Yannik Paul, Tyskland fører i -11 foran landsmanden Marcel Siem -10 og hollænderen Joost Luiten -8.

John Axelsen holdt godt fast, spillede i -1 og ligger som nr. 16 i -2, mens Nicolai Højgaard faldt tilbage til nr. 54 i +4.

I Honda LPGA  Ladies i Bangkok fortsatte de lokale favoritter med at score birdies, så Natthakritta Vongtaveelap fører i -20 foran Atthaya Thitikul -16 og Celine Boutier -15.

Med en runde i +2 faldt Emily Pedersen tilbage som nr. 27 i -8, mens Nanna Koerstz Madsen er nr. 56 af de i alt 70 spillere i -3 efter en smuk runde i -4.

Den eneste dansker i finalerunderne af Nelson Mandela Bay Championship på Challenge Tour, Jeppe Kristian (billedet), får mest muligt ud af, at han klarede cuttet lige gå grænsen som nr. 56. I dag gik han i -5 og er dermed fremme som nr. 13 i -9. Vi tager hatten af!

Tom Vaillant, Frankrig fører i -13.

Forrige artikelBesøg GOLFBLADET på Dansk Golf Show
Næste artikelOlesen nr. 9 – Emily nr. 23 – Kristian imponerede som nr. 9 – ECCO Winter Tour i gang
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.