Så ser det ud, som om Thorbjørn Olesen har sit spil på plads igen. Hans -8 på anden runde af Golf in Dubai Championship var dagens næstbedste og blev bl.a. en kendsgerning, fordi han efter vending i -3 fik fem birdies på hul 1-6.

I -11 ligger han som delt 7, og mellem dem, han deler med, er John Axelsen, som lagde fra land med birdie-par-birdie-eagle, ovenikøbet på et par 4-hul. Så skete der ikke meget mere, men en enkelt birdie kom der dog, så runden blev på -5.

Andy Sullivan spillede igen overbevisende, selv om hans putts ikke gik lige så villigt i som på første runde. Han havde en chance for at tangere rekordscoren for 36 huller på ET, men missede den. Han fører i -17 med tre slag ned til landsmændene Ross Fisher og Matt Wallace.

To med i top-7, men de fem øvrige klarede ikke cuttet i -3, selv om flere havde håbet langt frem på runden: 73. Søren Kjeldsen og Niklas Nørgaard Møller -2. 77. Jeff Winther -1. 88. Rasmus Højgaard -1. 93. Lucas Bjerregaard +1 på trods af, at han spillede de sidste seks huller i -2.

Nicolai Højgaard ligger lunt

Der er to turneringer på ET i denne uge. I den anden, South Africam Open, ligger Nicolai Højgaard i par som nr. 33 efter første runde, mens Benjamin Poke er nr. 95 i +3-