Der blev vist flot golf i lørdagens runde på Valderrama, hvor Andalucian Masters slutter søndag. Først og fremmest af spanske Adrian Otaegui (billedet/Getty), der syntes helt usårlig og i -16 tog en føring på seks slag til Joakim Lagergren, Sverige og Angel Hidalgo, Spanien, mens Min Woo Lee, som det hele tiden er en fornøjelse at følge, gik i vandet på 17, så det ‘kun’ gav ham par, og han ligger nr. 4 i -9. Lagergren, der slås for sit kort, kommer fint på den sikre side, hvis han kan fortsætte søndag, hvor han slap, men han måtte godt nok reparere fermt på nogle skæve drives under vejs.

Rasmus Højgaard sagde til Jesper Kjærbye, at han ikke var begejstret for sin runde, men -3 var ikke desto mindre blandt dagens gode runder, og den sendte ham frem som nr. 7 i -5. Han gik sammen med den heldforladte Søren Kjeldsen, der er faldet helt tilbage som nr. 55 i +5, først og fremmest pga. mistro til sin normale driver, som er flækket, og som han derfor ikke har turdet bruge i to runder. Gad vise, om ikke det var gået med med den alligevel.

Der næstbedste danskere er nu Thorbjørn Olesen og Jeff Winther som 38 i +2, mens Nicolai Højgaard er nr. 42 i +3.

I English Trophy på Challenge Tour er der stadig nogle spillere på banen, bl.a. Benjamin Poke, der ligger nr. 6 i -13 med tre huller tilbage. Nicolai Kristensen og Martin Leth Simonsen er faldet langt tilbage.

Såvel Smilla Tarning Sønderby som Emily Pedersen klarede cuttet i Aramco Team Series, der kun er over tre runder. Sidste runde er i fuld gang, og Sønderby er nr. 37 i 33, mens Emily Pedersen er nr. 45 i +5.

I PGAs Zozo Championship i Japan fører Rickie Fowler før sidste runde i -14 foran Keagan Bradley -13, Andrew Putnam -12 og Viktor Hovland -11.

Forrige artikelJohn Axelsen vandt igen
Næste artikelRasmus Højgaard nr. 5
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.