Tiger Woods siges nu at være parat til at spille The Open på St. Andrews og har tilmeldt sig the 2022 JP McManus Pro-Am, der spilles fra 4. juli, dvs. ugen før The Open.

— o0o —

Så skulle det ifølge Greg Norman være helt sikkert, at der er spillere, der har skrevet under på at være med i den Saudi Golf-finansierede Saudi League, der har ham selv som leder.

The Telegraph bringer nyheden sammen med besked om, at de fire første store navne vil være Bubba Watson, Bryson DeChambeau, der netop succesfuldt har fået opereret sit venstre håndled, Dustin Johnson og Kevin Na.

I Harbour Town, hvor Na spiller RBC Championship, siger han, at han indtil videre ikke har skrevet under på noget som helst, så de mange millioner har indtil videre ikke lokket nogen som helst.

Forrige artikelSkidt påskestart
Næste artikelLangfredag blev ingen bitter dag
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.