Par-3-turneringen dagen før Masters blev præcis den fest, den er i lunt og godt vejr. Det vrimlede med kønne hustruer og bedårende rollinger, som i mange tilfælde fik lov til at putte for deres far. Hver gang, det skete, faldt faderen ud af resultattavlen, men skidt med det. Vinderen af par-3-turneringen vinder alligevel aldrig selve Masters, så nu ved vi, at vi ikke skal sætte penge på Rickie Fowler, der vandt suverænt i -5 – og det endda uden et hole-in-one. Tony Finau havde i øvrigt familierekorden, da han stillede med sin hustru og deres fem børn.

Der var fem holes in one, nr. 107-112 i turneringens historie. På hul 6, hvor man skulle slå op på bakken bag flaget, hvorefter bolden skulle gøre resten af arbejdet, slog Sepp Straka, Luke List, Gary Woodland og Viktor Hovland alle det perfekte slag. Hovland var tæt på endnu et på hul 7, hvor Lucas Glover essede. Bryson DeChambeau slog en bold direkte ned i hullet som et slam dunk, men det var tredje slag, da han havde slået sit første i vandet.

Thorbjørn Olesen vandt præmie som den, der var nærmest flaget, 1,01 m, på det mere tricky ottende hul, og han besatte i øvrigt en flatterende sjetteplads i -1. Forhåbentlig et godt varsel.

På Gettys billede ser vi fv Lacey Croom, Max Homa, Cam Homa, Jordan Spieth og Sammy Spieth. Lacey Croom er gift med Max Homa og er en succesrig ejendomsmægler, der ikke skiftede navn ved brylluppet i 2019.

I nattens løb er vejret slået ekstremt om. En voldsom storm, i nogle tilfælde ledsaget af tornadoer, er trukket ind over sydstaterne, og Masters har foreløbig lukket for alle parkeringspladser og slipper ingen tilskuere ind. Vejrudsigten for resten af weekenden er fin med lunt og stille vejr, men foreløbig må vi afvente, at turneringen overhovedet kommer i gang.

 

Forrige artikelMasters: Champions Dinner og teetimes
Næste artikelMasters starter kl. 16.30 dansk tid
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.