Hvad skal du på tirsdag d. 8. september?

Forhåbentlig er din aftalebog tom, for vi har et tilbud til dig:

Parkgolf og Vinsmagning af Aggers vine på Ungerbjerge

Ungerbjerge ligger mellem Faaborg og Assens på Fyn og så godt gemt, at selv gps’er ind imellem tager fejl – men stedet er værd at opsøge.

På Ungerbjerge 7, 5683 Haarby bor Nicolai Agger, der på det flade område imellem bakkerne med vinstokkene har anlagt Parkgolf med fire 9-huls-sløjfer, som hver tager ca. en halv time at spille.

Parkgolf går sin sejrsgang i Danmark. Det er en golflignende, fascinerende sport, der stammer fra den japanske ø Hokkaido. Der er nu baner syv forskellige steder, og stadigt flere dyrker spillet, som du kan læse om på dette link

https://www.golfbladet.com/nu-er-parkgolf-landsdaekkende/ ‎

Agger er desuden vinbonde og har i allerede en del år produceret kvalitetsvine, der bl.a. er afsat direkte til restauranter. Nu har han fået lyst til at udvide med hedvine og har seks forskellige slags dessert- og hedvine klar til salg: To lavet med hhv. rød- og hvidvinsjuice lagret på cognacfad. En med hvidvinsjuice lagret på whiskyfad. En portvin, en hedvin lavet på æblejuice og en dessertvin lavet på hvidvinsdrue og gæret til 9,5 % vol.

Agger Parkgolf og vinmarker

Vores læsere med ledsagere får 8. september chance for at prøve det hele til rabatpriser. Parkgolf kan man prøve hele dagen fra kl. 10 til halv pris, dvs. 50 kr. for en runde, mens vinsmagningen foregår kl. hhv. 13.30 og 15. Den koster 80 kr, så man altså kan få begge dele for 130 kr.

Har du spørgsmål, kan du ringe til Agger på 63130303.