Forside Turneringer Q-School slutter som dansk antiklimaks

Q-School slutter som dansk antiklimaks

Nicolai Tinning

Av av. De omskiftelige vejrforhold og marginaler gik tungt imod de danske spillere på det, der skulle have været sidste dag af tourskolens stage 2 i Spanien. Værst var det for Niklas Nørgaard Møller og Peter Launer Bæk, der efter tre fine runder gik i brønd på sidste dag med runder i hhv. +11 og +9. Når man nu ved, hvilket niveau de har, er det en tragedie. Møller blev nr. 36 i +6 og Bæk nr. 42 i +7.

Også Las Colinas blev færdigspillet, og her var Andreas Hillersborg lige ved at klatre op til de top-20, der går til finalen, men slutscoren +2 rakte kun til en 24. plads.

Lad os glemme stage 2 bortset fra, at turneringerne ikke er afsluttet på Alena og Club de Bonmots. På sidstnævnte sted gik Nicolai Tinning (billedet) en fornem tredje runde i -3 og lagde sig som nr. 25. Efter 12 huller af sidste runde ligger han i +2, men hvad det betyder for den samlede placering ved vi ikke. Forhåbentlig har han stadig en chance, når spillet genoptages mandag kl. 8.30.

Forrige artikelNicole krøb ind i top-50
Næste artikelBag & vogn hænger sammen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.