Av av. De omskiftelige vejrforhold og marginaler gik tungt imod de danske spillere på det, der skulle have været sidste dag af tourskolens stage 2 i Spanien. Værst var det for Niklas Nørgaard Møller og Peter Launer Bæk, der efter tre fine runder gik i brønd på sidste dag med runder i hhv. +11 og +9. Når man nu ved, hvilket niveau de har, er det en tragedie. Møller blev nr. 36 i +6 og Bæk nr. 42 i +7.

Også Las Colinas blev færdigspillet, og her var Andreas Hillersborg lige ved at klatre op til de top-20, der går til finalen, men slutscoren +2 rakte kun til en 24. plads.

Lad os glemme stage 2 bortset fra, at turneringerne ikke er afsluttet på Alena og Club de Bonmots. På sidstnævnte sted gik Nicolai Tinning (billedet) en fornem tredje runde i -3 og lagde sig som nr. 25. Efter 12 huller af sidste runde ligger han i +2, men hvad det betyder for den samlede placering ved vi ikke. Forhåbentlig har han stadig en chance, når spillet genoptages mandag kl. 8.30.

Forrige artikelNicole krøb ind i top-50
Næste artikelBag & vogn hænger sammen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.