– At sige, at jeg er skuffet er en ekstreem underdrivelse. Jeg ønsker alle mine kolleger held og lykke og vil gerne takke hele USGAs personale, frivillige og byen Pinehurst for at være vært for, hvad jeg er sikker på vil blive et fremragende mesterskab. Forhåbentlig vender jeg tilbage før eller siden.

Således skrev en bitter Jon Rahm på X tirsdag eftermiddag, da han så sig nødsaget til at trække sig fra US Open på Pinehurst No. 2. At han ikke gjorde det godvilligt fremgår af, at han havde søgt råd hos adskillige læger samt hele sit team, før han tog den svære beslutning. US Open skulle have været et vendepunkt på en dårlig sæson.

Han forsøgte at spille en runde tirsdag morgen, hvor infektionen, der sidder mellem de to mindste tæer på venstre fod, helst først skulle smerte ved de to sidste huller, men allerede på andet hul måtte han give op on indse, at der ikke var noget at gøre.

Ved det foregående afbud kom den tidligere majorvinder Adam Scott ind i feltet. Denne gang er det Jackson Suber, der er heldig, og hvem er så det?

Han er 24 år, spillede college på Ole Miss (University of Mississippi), prøver at6 slå sig igennem på Korn Ferry Tour og har indtil videre kun spillet to gange på PGA. Det er noget af en chance for at vise sig frem.

 

Forrige artikelUgens tv-golf: Den ultimative test
Næste artikelPinehurst no 2 var venlig – torsdagsoversigt
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.