Hotel Faaborg Fjord udvikler sig under Ulrich Bastrups ledelse til en usædvanlig perle, hvor man kan kombinere alle mulige ønsker om ferie med aktivitet eller afslapning i perfekte pakker. For grupper med specielle interesser, eller for familier.

Faaborg Fjord – Horseløkke

I efteråret supplerede hotellet sine 128 dobbeltværelser i størrelserne Lyø og Bjørnø samt den restaurerede bygning Horseløkke, der har to store suiter, med en spa- og wellness-afdeling, der byder på usædvanlige oplevelser.

Faaborg Fjord – spa og wellness

Her kan du kæle for kroppen med varme-kulde-udveksling ved at kombinere et varmt spabad med ophold i snerummet, hvor julesneen falder stille og poetisk i store totter hele tiden og danner små driver; en tur i saltsaunaen, lysterapi og brug af massageplinte, eller du kan lade andre kræse om dig med de tilbudte behandlinger.

Stranden ved Hotel Faaborg Fjord

Uanset om du er helårs- eller sommerbader, vil du fryde sig over stranden ud mod øhavet og evt. tage turen ud ad den lange bro, så du kan springe det lave vand over og bare svømme.

Hvis du ikke kun er kommet for at dovne og lade batterierne op, har den romantiske gamle købstad Faaborg og de omliggende Svanninge Bakker et væld af muligheder.

I byen kan du shoppe, se Fynboernes malerier på museet eller måske tage en udflugt med færgen på øhavet. Er du cyklist, er hotellet den perfekte base for cykelgrej af enhver slags, så du ikke får gener på din tur ud til en af Danmarks længste og hårdeste bakker, som i øvrigt ligger langs Faaborg Golfklubs bane.

Den er stærkt kuperet, holder høj kvalitet med flere af den slags huller, du aldrig glemmer, og har fra adskillige punkter en betagende udsigt over ’bjergene’, egnens kirker og Det Sydfynske Øhav.

Hver dag kan have sit eget ansigt, før du når til gourmetmaden i restaurant Vinoteket og måske tager en hyggestund i baren, før du trækker dig tilbage til værelset og måske skænker det en taknemlig tanke, hvor meget værdi for pengene, der er på Faaborg Fjord.

Denne artikels indhold er sponsoreret