Der var spænding til det sidste, da Adam Scott her til morgen, dansk tid, sikrede sig sin anden sejr i karrierens i det prestigefulde Australian PGA Championship.

Scott var presset gennem hele finalerunden af Michael Hendry fra New Zealand, der trods problemer med en ribbensskade på et tidspunkt midtvejs overhalede Scott, men til sidst måtte slippe taget i den 39-årige tidligere Masters-vinder og tage til takke med andenpladsen i -11.

Trods en bogey på sidste hul, vandt Adam Scott med -13. Det var hans 11. sejr på European Tour.

European Tour-sæsonen genoptages 9. januar med South African Open i Johannesburg, hvor en del danskere er til start: Joachim B. Hansen, Jeff Winther, Benjamin Poke, Morten Ørum Madsen (som tidligere vinder), Rasmus og Nicolai Højgaard og måske Martin Leth Simonsen. Han er i skrivende stund første reserve.

Foto: Getty Images.

Forrige artikelDe 10 bedste golfhistorier i 2019 #9
Næste artikelHvor mange vandt Snead egentlig
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.