Der er lagt op til gode danske resultater i sæsonåbningen på både Ladies European Tour og på Challenge Tour.

Hos kvinderne, der spiller Magical Kenya Ladies Open er Smilla Tarning Sønderby på 12. pladsen inden finalerunden efter en lørdag i 76 slag. Hun er 5 over par samlet, og det er 8 slag fra Linnea Ström, der holder fast i førstepladsen, som nu er med 2 slag til Luna Sobron Galmes. Sejren spiller Smilla ikke med om, men en god finalerunde kan give en Top10 i debuten og det er ikke at foragte.

I Dimension Data Pro-Am, der er co-sanktioneret mellem Sunshine Tour og Challenge Tour, hvor det er sæsonstart, ligger Nicolai Kristensen på en syvendeplads inden søndagens finale. Han er 13 under par efter en 68’er lørdag, og også her forekommer sejren urealistisk. Alexander Knappe er i -19, et slag foran Dean Burmester og Daniel Hillier.

Benjamin Poke klarede cuttet som nummer 45 i -6, mens Martin Leth Simonsen misser cuttet trods en runde under par lørdag.

Foto: Tristan Jones/LET

Forrige artikelRookie Helligkilde i top10
Næste artikelSam Ryders HIO var dagens vildeste moment – se videoen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.