Smørums danske mestre for hold rykkede en placering frem i 2. runde af EM for klubhold i Troia, Portugal, og da de lå nr. 2, et slag efter den førende klub, ved starten, kan man regne ud, at de nu fører; og de ikke bare fører – de er i -2 seks slag foran Royal Park, Italien +4 og yderligere et foran Golfclub Murhof, Østrig.

Årsagen var en drømmerunde af Mads Heller (billedet/ Jesper Vinzents). Heller har vist stærkt spil hele efteråret, og det kulminerede med en runde i -6. Jens Kristian Thysted gik i +2, mens Mikkel Pedersen, der pga. en skade hos Mads Laage, der vred om på foden, blev fløjet sydpå, ikke nåede ikke at spille sig ind og har gået begge de to første runder i +11. I +22 ligger han individuelt som nr. 53, mens Mads Heller er nr. 2 i -5 og Jens Kristian Thysted nr. 8 i +3.

Smørum har store traditioner i EM for klubhold på såvel sværd- som spindesiden, men hvis de vinder lørdag, vil det være en af de store overraskelser.

 

Forrige artikelBeskedne placeringer i Qatar, hvor anden runde er afbrudt
Næste artikelSmørum vandt EM for hold
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.