Danske unge er i dårlig form. Hvert syvende barn er overvægtigt, og to af tre 11-15-årige bevæger sig ikke 60 minutter dagligt, som Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Derfor er Smørum GK gået i samarbejde med kommunen og den nærliggende Bosagerskolen. Eleverne i fire 3. klasser låner udstyr og får gratis undervisning foreløbig frem til efterårsferien. Børnene følges til klubben af SFO-personale og kan spille på pitch & putt-banen. Om søndagen er der desuden fællestræning fra kl. 15-17, hvor forældre og søskende kan deltage, så hele familien får øjnene op for, hvor sjov golf er.
– Bevægelse er afgørende for børns sundhed og styrker ikke kun deres motorik. Der er en bevist positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og de kognitive processer, som er en forudsætning for læring.

Forrige artikelIndenfor og udenfor cuttet
Næste artikelFlot dansk afslutning på Nordic League
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.