Der er spænding over hele linjen søndag.

I nyborg afsluttes DM i hulspil, som vi allerede har bragt semifinalesammensætningen fra.

I Estepona afsluttes på Valle Romano Challenge Tours Andalucia Costa del Sol Match Play, hvor antallet af danskere blev reduceret lørdag, men Rasmus Højgaard (billedet)klarede sig videre til kvartfinalerne på trods af, at han mødte den tidligere vinder af French Open, Gregery Havret, og Benjamin Poke spillede tre gange ni huller i den overlegne stil, han allerede demonstrerede fredag. Desværre mødes de to danskere i kvartfinalen, men det garanterer da, at der er en dansker med i semifinalerne. Det blev Poke, der sejrede 2&1.

I Wichita Open på web.com Tour gik Sebastian Cappelen amok i birdies. Otte fik han, og havde han ikke sluttet med en bogey, havde han ligget delt nr. 2 i -11 før sidste runde. Nu ligger han som delt 6 i -10, men kun to slag efter den førende spiller.

I Travelers Championship sprintede Chez Reavie fra feltet på bag-9 moving day og fører i -16, seks slag foran Keagan Bradley og Zach Sucher, mens norske Viktor Hovland med en runde i -2 avancerede 23 pladser, så han nu ligger nr. 34 i -4 i sin debut.

Endelig tabte Hannah Green tre slag til Ariya Jutanugarn på det sidste par huller i majoren KPMG Championship, men hun fører stadig i -9 foran Jutanugarn -8, Lizette Salas og Nelly Korda -5.

Forrige artikelJylland dominerer DM i hulspil
Næste artikelKlar til DM-finaler i Nyborg
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.