EM for kvinder er startet i dag på Tegelberga Gk i Sydsverige, hvor vinden gjorde det til en udfordrende omgang for spillerne. Bedste dansker, af otte, er Natacha Høst Husted, som blot er delt 29. i 2 over par og som faktisk ikke lavede én eneste birdie undervejs, men altså også meget få fejl.

Bare 12 spillere kom rundt under par. Blandt dem var ikke færre end seks spaniere, tre svenskere og to irere -samt en enkelt tysker. Carla Tejedo Mulet fører i -4, 2 slag bedre end to andre spaniere, tyske Helen Briem, og to svenskere, herunder nummer 1 på amatørernes verdensrangliste, Ingrid Lindblad.

Der spilles fire runder, så den nye europamester kåres altså på lørdag.

Dansk føring på Nordic League

Nordic League spiller på Miklagaard ved Oslo i Miklagaard Open, og her fører Kristoffer Max (billedet) i 7 under par. Han sluttede kolossalt stærkt med fire birdies på de sidste fire huller. Andenpladsen deles af tre spillere, blandt dem Frederik Tøttenborg i -5.

Også Christian Jacobsen sluttede stærkt af med en eagle, en birdie og to pars på sine sidste fire huller, og deler syvendepladsen i -3.

Foto: Jesper Vinzents

Forrige artikelGenvandt junior-DM
Næste artikelDelt dansk føring i Miklagård Open
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.