Før starten af sidste runde af Italian Open skulle Sebastian Friedrichsen kæmpe om sejren, og efter tre huller havde han to gange reddet sig med bogey i en svær situation. Det kunne stadig komme til at gå, men på 6 par-3 slog han først skidt og gik derefter out of bounds, så det blev til en triple bogey.

Derfra gik tingene kun baglæns, og han sluttede birdieløs i +7 for dagen og som nr. 42 i alt i -3. Han vil formentlig ikke finde trøst i, at han har høstet vigtige erfaringer, men det har han. Han har tiden for sig og har vist, at han kan være med i toppen.

Faktisk blev han ikke bedste dansker, for det blev Niklas Nørgaard i -4 som nr. 33 efter en runde i +2.

Det var en mærkelig sidste runde i en mærkværdig turnering. Fra Antoine Rozner kom til -10 lørdag middag, skete det kortvarigt, at han og Marcel Siem kom til -12, men alligevel blev vinderscoren -10. Rozner var ikke engang blandt de to, der skulle spille omspil. Han sluttede i -8, mens Marcel Siem, Tyskland og Tom McKibbin, Nordirland skulle spille omspil.

Det vandt Siem med en birdie på første omspilshul.

Tredjepladsen blev delt af Jannik de Bruyn, Tyskland og Sean Crocker, USA i -9.

Det gik meget bedre for danskerne i Le Vaudreuil på Challenge Tour, selv om det ikke blev til en podieplacering. Her vandt Joel Moscatel, Spanien efter omspil med Benjamin Hebert, Frankrig, efter at de var sluttet i -14.

Christoffer Bring (billedet/ Getty) fik en smuk 6. plads i -11 (-4 i dag). John Axelsen og – imponerende – Hamish Brown delte 12. pladsen i -8. Axelsen desværre med bogeys på to af de fire sidste huller. Rasmus Neergaard-Petersen og Oliver Hundebøll blev delt nr. 22 i -6, Nicolai Kristensen nr. 34 i -4, som også var hans score i slutrunden, og Jeppe Kristian blev nr. 50 i -2.

I Road to Mallorca fører Rasmus Neergaard-Petersen, mens Hamish Brown stadig er nr. 5.

I VP Swiss Open på LET blev Cecillie Finne-Ipsen nr. 48 i par og Smilla Tarning Sønderby nr. 57 i +5.

Forrige artikelKjettrup fører – Estrup/Koerstz Madsen nr. 6 – Højgaard faldt tilbage
Næste artikelBroch Estrup – Koerstz Madsen nr. 3 i Dow Championship
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.