Nicole Broch Larsen stod for en imponerende præstation i anden runde af AIG Women’s Open, årets sidste major for kvinder, på Carnoustie, da hun med en runde i -4 klatrede fra nr. 100 til nr. 31 i -1.

Også Nanna Koerstz Madsen gjorde det fremragende. Med -3 gik hun til femtepladsen i -5 med kun Mina Harigae, USA og Georgia Hall, England -7 samt Sei Young Kim, Sydkorea og Lizette Salas, USA foran sig.

Alle danskere klarede cuttet, men Emily Pedersen ærgrer sig utvivlsomt over, at hun som i går fik en irriterende bogey på sidste hul, så hun ligger nr. 58 i +1 – men faktisk kun med otte slag til de førende. Det kan blive en spændende weekend.

I D+D Real Masters var det Søren Kjeldsens tur til at spille glimrende. Med en runde i -5 ligger han nu i -7 som delt nr. 5 med disse fire interessante spillere foran sig: 1. Sebastian Söderberg, Sverige -10. 2. Adrian Meronk, Polen og Sean Crocker, USA -9. 4. Henrik Stenson, Sverige -5.

Også her kom alle danske spillere videre til finalerunderne. Nicolai Højgaard som nr. 12 i -5 og Benjamin Poke som nr. 63 i par. Han imponerede ved at score den afgørende birdie på sidste hul, men måske mere ved at overleve alle de timer, han måtte vente på at finde ud af, om par var nok til at klare cuttet.

Thomas Bjørn (billedet) har taget hul på Irish Legends på overbevisende måde. Han ligger som delt 3 i -4 efter Philip Price, Wales og Paul Streeter, England -6.

 

Forrige artikelNorsk sejr i Esbjerg
Næste artikelJohn Rahm fører Northern Trust – kendte navnes sæson er slut
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.