Voldsom blæst har generet European Tour Q Schools stage 2 så meget, at to af de fire heat ikke har kunnet færdiggøre de tre runder, som skulle være færdige i dag.

De er færdige på Desert Springs, som aktuelt ser mest interessant ud for danskerne. 20 går videre fra hvert heat, og her ligger Niklas Nørgaard Møller (billedet) som delt 5 i -5, mens Peter Launer Bæk ligger som 14 i -2.

Tre runder er også færdigspillet på Las Colinas, hvor Marcus Helligkilde ligger som 34 i +1 og Andreas Hillersborg og Mathias Gladbjerg som 43 i +4. Aktuelt er det magiske tal -1, så især Helligkilde har bestemt chancen endnu.

På Alenda lykkedes det at få anden runde færdig og startet tredje. Her ligger Nicolai Kristensen som 17 i -1, men også Lasse Jensen i +3 kan stadig håbe.

På Club de Bonmots ligger Nicolai Tinning fortsat som 38 i +3 før tredje runde.

DEL
Forrige artikelHøjgaard avancerer på Mallorca
Næste artikelJBs tredje 68er bragte ham i top-10.
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.