TV kører stadig med sidste runde af Andalucia Costa del Sol Open, men det skyldes, at man ikke valgte at sende live fra sidste runde, der blev rykket frem på grund af det voldsomme regnvejr, som de bedste spillere måtte døje med gennem halvdelen af runden.

Det generede ikke Emily Pedersen. Hun vendte i -10, tre slag foran nærmeste konkurrent, og hun kørte ikke bare sejren sikkert hjem. Birdies på fem af de sidste syv huller gjorde, at selv om Nuria Iturrioz, Spanien også fik fint gang i scoringen, var forskellen på de to i slutstillingen fire slag:

1. Emily Pedersen -15. 2. Iturrioz -11. 3. Ana Pelaez, Spanien (amatør!) -7.

Da den forrige turnering i Saudi Arabien gav Emily Pedersen to officielle sejre, har han nu vundet fire turneringer i træk, fem i år og seks i alt på European Tour. Flaget skal op i de danske golfklubber igen i morgen, og så venter vi spændt på at se, om formen kan holde til US Women’s Open i december.

Emily Pedersens forspring på LETs Solheim Cup-liste må også være blevet så stort, at hun er sikker på at skulle spille med på det europæiske hold i 2021.

DEL
Forrige artikelJoachim sluttede skidt af
Næste artikelGolfbladet – December 2020
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.