Nicolai Højgaard (billedet/ Getty) brugte moving day fremragende i Canary Islands Championship, da han gik bogeyfrit i -6 og spillede sig frem som nr. 7 i -14. Det tegner til et hæftigt avancement på Race to Dubai, så han er godt på vej til at sikre sit kort for 2022.

Spanske Garrick Higgo fortsætter sit storspil. Med birdies på de sidste fire huller nåede han til -20, to slag foran Richard Mansell, England og et mere foran Calum Hill, Skotland

Nørgaard Møller kan stadig vinde på Fancourt

Niklas Nørgaard Møller gik bare moving day i -1, men han er stadig inde i billedet, når det gælder Dimension Dato Pro-Am på Fancourt. I -11 ligger han som 7 , fire slag efter Jaco Ahlers, Sydafrika og Chase Hanna, USA.

Nicolai Kristensen spillede en flot runde i -4 og ligger som nr. 24 i -7, mens Marcus Helligkilde ligger som 46 i -4 og Martin Leth Simonsen nr. 56 i -3.

Norsk sejr i Dimension Data Ladies Challenge

Fire spillere sluttede i omspil om sejren i Dimension Data Ladies Challenge, og norske Marianne Skarpnord blev den endelige vinder.

Linette Holmsgaard blev nr. 22 og ligger efter fem af de seks turneringer som nr. 17 på Order of Merit. Nu mangler kun den sidste turnering, der også tæller på LET.