Sebastian Friedrichsen (billedet/Getty) spillede sig med en runde i -6 frem som nr. 6 i -11 i Vierumäki Finnish Open. Han kommer alligevel næppe til at spille med om sejren, for den bliver næsten med sikkerhed en sag mellem finnen Lauri Ruuska-20 og Jack McDonald -18.

Nicolai Kristensen havde også en fin dag, hvor -5 tog ham til -8 som nr. 24, mens August Thor Høst og Hamish Brown er delt nr. 38 i -5, og Frederik Birkelund ligger nr. 56 i -2.

De to turneringer ISPS Handa World Invitational havde sekundært cut til top 35 og lige, og det klarede Emily Pedersen præcis hos damerne som nr. 33 i +4. Hun havde spillet sig frem i par med de første otte huller i -3, men så fulgte en tredobbelt bogey på 9. Derimod sluttede Nicole Broch Estrup som nr. 43 i +6.

Hos herrerne var Daniel Crown på et tidspunkt otte slag foran nærmeste forfølger. På et andet var forspringet kun 4, men han kværnede løs og sluttede i -14, seks slag foran Alex Fitzpatrick og Wilco Nienaber. Sydafrikaneren havde en fantastisk serie, hvor han serverede seks birdies på hullerne 10-16.

Rasmus Neergaard-Petersen gik i +1 og ligger på delt 10. plads i +2. Marcus Helligkilde var ude af det gode selskab, da han lå i +3, men han kom stærkt tilbage og ligger som nr. 20 i par. Derimod er Martin Leth Simonsen ude, da han blev nr. 50 i +5.

Endelig blev Puk Lyng Thomsen nr. 3 i PGA Championship Gothenburg, der sluttede lørdag. Chiara Tamburlini, Italien forsvarede sin føring og sejrede i -12, fem slag foran Emily Price -7.

Amatøren Marie Eline Madsen havde en lidt ærgerlig sidste runde og blev nr. 36 i +7, mens en anden amatør, Viktoria Kristensen, blev nr. 42 i +8.

Forrige artikelHård kamp om at komme i top-30 – drømmerunde af Max Homa
Næste artikelSidste udskilning før FedEx Cup-finalen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.