Ingen kunne røre Bernd Wiesberger (På Gettys billede på 16. hul), der næsten var uforskammet velspillende og til slut nåede til den formidable vinderscore -21. Han er blandt få, der har forsvaret en titel på European Tour, da han jo vandt Made in Denmark i 2019, og vi regner naturligvis Made in Himmerland som samme turnering.

På de følgende pladser sluttede 2. Guido Migliozzi, Italien -16 (efteren række forrygende birdies på bag-9). 3. Jordan Smith og Richard Bland, begge England samt Jason Scrivener, Australien -15.

Made in HimmerLand presented by FREJA - Day Four Andrew Redington
Niklas Nørgaard Møller

De danske spillere på Challenge Tour brillerede ved at distancere deres kolleger fra European Tour. Niklas Nørgaard Møller var hele dagen i betragtning til en top-10-placering, blev nr. 8 i -13 og spillede så modent, som tilhørte han allerede European Tour. Han kommer der forhåbentlig til næste år. Han ligger aktuelt  til det på Road to Mallorca på Challenge Tour.

Efter runden spandt han af tilfredshed og konstaterede, at det var hans karrieres bedste uge. Han fik hurtigt gang i noget godt og nød hele runden. Han meldte også ud, at han i næste uge spiller på Challenge Tour i Tjekkiet i stedet for i Porsche European Open, som han egentlig er kvalificeret til. Da han gik på college i Californien, spillede han Torrey Pines mange gange, så det var fristende at gå efter en af de ti pladser i US Open, men den er trods alt for usandsynlig, og ET-kortet til 2022 SKAL i hus.

John Axelsen sluttede godt af med en runde i -4, der sagtens kunne have været endnu bedre. I -11 blev han delt nr. 12.

Marcus Helliigkilde er kommet frustreret i klubhuset tre dage i træk: – Jeg hører hjemme her, og da jeg sidste år vandt Danish PGA Championship, syntes alt så let. Nu kæmper jeg med hverty eneste slag.

Det var i går. I dag spillede han sit livs flotteste runde. Bogeyfri med syv birdies, der kom dryppende en og en. Ingen stimer. Bare birdiechancer en masse, og mange af dem faldt i. Sikke et potentiale, og han røg helt frem som nr. 25 i -9. Bravo.

Også Thomas Bjørn slutttede smukt af med en runde i -5 efter bl.a. en eagle på 5, og det rakte til hans bedste placering længe: Nr. 31 i -8, delt med Thorbjørn Olesen, der efter en ærgerlig dobbeltbogey på 17 måtte nøjes med at gå i -1.

40. pladsen var parkeringsplads for fire danske i -6: Søren Kjeldsen, Peter Launer Bæk, Lucas Bjerregaard og Nicolai Højgaard. Sidstnævnet angreb hele dagen, men startede desværre med at gå i vandt i forsøget på at drive første hul. Ellers kunne han formentlig være kommet flot frem i rækkerne.

Endelig blev Jeff Winther nr. 65 i -3.

Endnu engang blev turneringen en forrygende succes. Næste år vender den tilbage til august, og forhåbentlig har vi alle tilskuerne tilbage. Vi glæder os allerede.