Ni af de 12 amerikanske Ryder Cup-spillere besøgte i weekenden, Ryder Cup-banen Marco Simone i Rom, sammen med kaptajn Zach Johnson og resten af staben.

Kun tre spillere var blevet hjemme; Jordan Speith, hvis kone er gravid, Xander Schauffele og Patrick Cantley, som havde andre aftaler.

I følge nyhedsbureauet AP, så spillede det amerikanske hold banen, og på grund af varmen i Rom, kørte de rundt i buggies.

– Den grundlæggende holdning, jeg hørte på banen, var at de virkelig godt kunne lide den. Det vidste jeg de ville, for Marco Simone er virkelig, virkelig god, sagde Zach Johnson til de fremmødte journalister. – Roughen var meget tyk, det var det store samtaleemne, fortsatte han og roste banens stand med alt fra fairways til greens.

Det amerikanske hold spillede banen fredag og lørdag inden de rejste hjem igen. De fik også tid til at besøg på en af Roms gode restauranter, fredag aften.

Europas kaptajn, Luke Donald, har sammen med greenkeeper-teamet på Marco Simone arbejdet på at sætte banen op, så den bedst muligt passer til de europæiske spilleres forcer, og er så svær som muligt for amerikanerne.

Ryder Cup spilles fra 29. september til 1. oktober.

Foto: Getty Images

Forrige artikelOmspilsdrama da Minjee Lee vandt på LPGA
Næste artikelTirsdagsanekdoten ser på Verdensranglisten for kvinder, der i går fik en 20-årig på toppen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.