Fra starten i 1995 hed turneringen Depot Office Father & Son Challenge. Siden har den skiftet navn nogle gange, og der er gået uorden i køn og generationer: Fuzzy Zoeller har fx spillet med sin datter Gretchen, og Arnold Palmer spillede med sit barnebarn Sam Saunders.

Nu hedder turneringen PBC Championship, og da Tiger Woods blev far til Charlie for godt 11 år siden, blev han lykønsket af arrangøren med ordene: Dermed er du kvalificeret til the Father & Son Championship.

Charlie har vundet et par drengeturneringer over ni huller stort, og hans dejlige sving, som misundes ikke mindst af far Tiger, hvis krop har mistet den fulde bevægelighed, er gået viralt.

I 2015 var Charlie som 6-årig med far i par-3-turneringen før Masters. Kvinden er Tigers daværende kæreste Lindsey Vonn (billede fra Getty).

Nu skal Charlie og Tiger være med, når PNC Championship afvikles 17-20. december i Orlando, og Charlie har insisteret på, at deres direkte modstandere skal være Justin Thomas og hans far Mike, for, siger Justin, – af en eller anden grund vil Charlie besejre mig og har gjort talrige forsøg, men har ikke endnu vundet over mig i så meget som en runde putting!

Andre deltagere, der medtager familie i turneringen, er John Daly, Greg Norman, Nick Price, Lee Trevino og Gary Player. En turnering med stor nostalgisk attraktion.

Raymond Floyd har vundet turneringen fem gange mod sin søn Raymond Floyd Jr., mens Bernhard Langer har vundet to gange med Stefan og to gange med Jason, bl.a. i 2019.