Så er Q-school-finalen i Spanien slut, og 25 pladser, der giver fuldt kort til DP World Tour 2023, er fordelt.

To af dem blev danske. John Axelsen og Christoffer Bring sluttede begge som delt 7 i -22 efter begge at have gået sidste runde i -2. Bring lå endda i -6 efter 14 huller, men så gik de følgende tre huller i ged med bogey-dobbeltbogey-bogey, men lige i denne turnering kostede det ikke ret meget. Hovedmålet blev nået, og -26 havde betydet en tredjeplads. Skidt med det, og et gennemsnit på næsten -4 pr. runde kan man aldrig være utilfreds med. Vi gentager billedet fra i går af de to drenge, der som 11-12-årige drømte om at spille på DP World Tour. Dejligt at få sine drømme opfyldt. Det er Axelsen til venstre.

Simon Forsström fra Sverige førte fra start til mål og satte vinderscoren til imponerende -29. Nicolai Kristensen kom meget, meget tæt på. Han blev nr. 29 i -16, kun et slag fra placeringen som delt 23. Benjamin Poke tabte pusten efter to gode runder, så selv om han sluttede med sjette runde i -4, var det kun nok til en placering som nr. 51 i -12.

Efter at have bekræftet, at han er glad(!), fortalte John Axelsen, at han senest fredag skal bestemme sig for, om han vil spille de to mulige turneringer på DP World Tour i Sydafrika i december. Netop nu føler han sig udslidt, og man skal jo helst starte på det nye niveau i perfekt form, så det er ikke sikkert, at han udnytter sit kort lige med det samme.

Forrige artikelSpa, velvære – og whisky på saunastenene
Næste artikelRasmus Højgaard fint fra start i Dubai
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.