Golf er populært både online og offline

Golf er en sportsgren, der bliver spillet af personer i alle aldre. Når man ser på online spil, er det nemlig en populær sportsgren at spille på. Hvis man ønsker at spille på golf, giver denne artikel information om tilgængelige bonusser. Artiklen, der er linket til, giver et godt udgangspunkt, hvis man har lyst til at spille på golf online, men endnu ikke har prøvet det før.

Der er en lang række bookmakere, der har gjort det muligt at spille på golf online. Som et resultat af dette, er der derfor en lang række bonuskoder tilgængelige, hvor et eksempel er denne Bethard bonuskode, som kan benyttes. Det er dog ikke kun online, at golf er populært, da mange spillere nyder at træde ud i naturen for et slag golf. På grund af den store popularitet er det også naturligt, at der er stor forskel i, hvilket niveau de forskellige spillere befinder sig på.

Tre tips til at forbedre dit slag

Golf er en sportsgren med spillere på vidt forskellige niveauer. Fælles for dem alle er, at de ønsker at forbedre deres slag. Derfor vil vi nu dykke ned i en række tips til, hvordan man kan forbedre sit golfslag.

Disse tre tips tager udgangspunkt i de ting, som mange golfspillere gør forkert under deres slag, men som mange ikke er opmærksomme på. Der er naturligvis også hjælp at hente andre steder, da mange mennesker online giver tips til, hvordan man kan forbedre sig.

1. Drejning i tilbagesvinget

Tilbagesvinget er et vigtigt element for ethvert golfslag. Det er med tilbagesvinget, at man som spiller kan skabe kraft og fart. Jo mere man formå at dreje kroppen i tilbagesvinget, jo bedre udgangspunkt har man for at få fart på slaget.

Under tilbageslaget er det vigtigt, at man formår at dreje hoften meget. Dette giver nemlig udgangspunktet for, at overkroppen også kan drejes. Begge disse elementer er fundamentale for, at man kan udføre et godt slag efterfølgende.

2. Udstrækning af kroppen under tilbagesvinget

Under golfslaget skal spilleren være lettere foroverbøjet, mens det under tilbagesvinget er vigtigt, at man giver kroppen mulighed for at strække sig ud igen. Dette giver nemlig det bedste udgangspunkt for et godt golfslag. For et optimalt slag skal udstrækningen ske harmonisk med drejning i tilbagesvinget, som blev beskrevet i det forrige afsnit.

En fejl, som mange golfspillere begår, er at forblive foroverbøjet under hele golfslaget. Dette forhindrer, at spilleren får maksimalt fart på sit slag. Faktisk gør det dit golfslag værre, end hvis du slet ikke var foroverbøjet.

3. Supplering af din golftræning

Udtrykket ”øvelse gør mester” gælder naturligvis også for golf. Jo mere man arbejder med sit golfslag, så bedre udgangspunkt har man for at udvikle sig. Det er nemlig kun gennem træning, at man forbedrer sig.

Et godt golfslag er et resultat af et godt sammenspil mellem en lang række muskler i kroppen. I vores dagligdag finder vi som oftest ikke et ligeså stort sammenspil mellem alle vores muskler på samme tid, og derfor er det noget, som man er nødt til at træne.

Det er veldokumenteret at generel fysisk træning kan forbedre, hvor langt du kan slå i golf, men det er naturligvis også vigtigt at fokusere på teknikken. Golf er nemlig meget mere end blot rå, fysisk styrke.

Artiklen er sponsoreret