På Hovborg Kro kombineres de bedste danske kro-traditioner med golf og vin, og det giver vi chancen for, at alle kan opleve torsdag d. 8. oktober.

Mange bruger Kroen som overnatning i forbindelse med turisme fx til Legoland. Golfspillere kommer årligt i tusindtal for at kombinere spil på 18 baner, som de selv kan vælge imellem, med gastronomi, vin og overnatning.

Jørgen Jørgensen importerer selv amaronevin til Hovborg Kro, og han sælger også, såvel fra kroen som på nettet. Med sin kone har han adskillige gange været på besøg hos vinproducenten og deltaget i arbejdet.

Fire gange årligt har han indbudt til amaroneaftener med en seks retters menu på Hovborg Kro. Til hver ret er serveret en passende vin, hvis historie han samtidig har berettet.

I år har coronaen bragt uorden i disse aftener, men nu har GOLFBLADET aftalt med ham, at han står for en ekstra amaroneaften torsdag d. 8. oktober, og til den inviteres der kun gennem GOLFBLADET og golfbladet.com

Dvs. at alle, der reagerer på tilbuddet, på en eller anden måde kender det gennem os og kan få plads ved bordet. Evt. sammen med sin ægtefælle, sin yndlingsfoursome, sin klub i klubben eller for den sags skyld sammen med ikke-golfspillende venner, der holder af vin og kroophold.

Hvis man vil nyde vinen uden at frygte for kørekortet, kan man overnatte bagefter med morgenbuffet. For golfspillere er det muligt at spille en af de 18 golfbaner, kroen samarbejder med, før middagen eller næste formiddag, og temmelig mange køber en af de vinpakker, som der også er tilbud på.

GOLFBLADETs Amaroneaften finder sted torsdag d. 8. oktober med velkomstdrink kl. 18. Priserne er således:

Kun amaroneaften: kr. 900.

Amaroneaften med golf: kr. 1100.

Amaroneaften med overnatning og morgenbuffet: kr. 1275.

Amaroneaften med overnatning, morgenbuffet og golf: kr. 1475.

Vil man spille golf, skal man være opmærksom på, at der er et tillæg på visse af de 18 baner.

Tilmelding snarest til Hovborg Kro på tlf. 75396033 eller info@hovborg-kro.dk

DEL
Forrige artikelHæder til DJ og corona-positiv Scheffler
Næste artikelAnders Hansen fylder 50 år i dag
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.